Juniorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu nu s-au prezentat duminică la meciuri

Se apropie sfârșitul clubului cu origini vâlcene pripășit prin Târgu Jiu de câțiva ani, ACS Viitorul Târgu Jiu. Neprezentarea echipei de seniori din Liga 2 a clubului susținut de Nicolae Sarcină la meciul din ultima etapă a fost urmată în acest week-end și de neprezentarea juniorilor. 

Problemele financiare de care vorbea administratorul special al clubului aflat în insolvență, ACS Viitorul Târgu Jiu, se adâncesc și se extind acum la echipele de juniori. Administratorul Călin Vladimirescu preciza, înaintea neprezentării echipei de seniori la meciul din ultima etapă că sunt probleme financiare pentru că sponsorii nu mai dau bani la echipă. 

Clubul susținut de Nicolae Sarcină, care de la începutul acestui sezon s-a mutat cu meciurile de acasă la Drobeta Turnu Severin, în județul vecin, a fost neprogramat în campionatul Ligii 2 pentru jocul din etapa a 9-a, cu CSC Șelimbăr. Acum, și echipele de juniori ale clubului nu s-au prezentat duminică nici la meciurile programate în deplasare, la Slatina, acolo unde avea meciuri juniorii republicani Under 19 și Under 17. Nici juniorii mai mici, Under 13 și Under 14 ani, care aveau meciuri pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, în campionatele organizate de FRF, nu s-au prezentat la jocurile cu echipele școlii de Fotbal Gică Popescu. 

Nedisputarea jocului atrage pentru echipa vinovată de neprezentare o înfrângere la ”masa verde”, cu scorul de 0-3, dar și o amendă din partea FRF dar la a doua astfel de neprezentare clubul este exclus din campionat.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: