Junioarele Paulei Martinescu, noul lider din Seria I a Campionatului Național

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu este noul lider din Seria I a Campionatului Național. Fetele pregătite de Paula Martinescu au câștigat duminică, 13 octombrie, partida disputată în deplasare, scor 34-25, contra CSS Petroșani. 

Junioarele Paulei Martinescu au plecat la Petroșani doar cu gândul la victorie pentru a-și consolida statutul de echipă favorită la calificare în următoarea fază a competiției. Panterele Paulei Martinescu și-au îndeplinit obiectivul, la capătul unui meci pe care l-au controlat fără probleme. 

Gorjencele au început tare meciul și după 6 minute conduceau cu 5-1, iar în minutul 11, cu 9-3. Meciul a curs într-o singură direcție până la pauză CSM Târgu Jiu a urcat la +8 pe tabelă, scor 20-12. 

Și repriza secundă a fost tot a gorjencelor, care au dictat ritmul jocului, iar diferența a crescut constant. S-a ajuns la 33-14 pentru CSM Târgu Jiu cu 7 minute înainte de finalul meciului. Handbalistele CSM au slăbit turația, iar gazdele au profitat pentru a reduce din proporțiile scorului. Echipa din Petroșani a reușit 6 goluri la rând, dar CSM Târgu Jiu a punctat pe final. S-a terminat 34-25 și CSM Târgu Jiu a ajuns la a treia victorie consecutivă și a urcat pe primul loc în serie, după cum se arată în cronica jocului realizată de csmtargujiu.ro. 

Ana Maria Pănoiu a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 9 goluri. 

”Obiectiv îndeplinit la Petroșani. Ne întoarcem cu două puncte de la Petroșani, după o partida reușită aproape din toate punctele de vedere. Încă nu reușim să progresăm în compartimentul defensiv și primim multe goluri, dar sper că în viitor să progresăm și la acest capitol. Remarc un aspect îmbucurător și anume faptul că reușim să înscriem de pe toate posturile, asta înseamnă că omogenizarea lotului este din ce în ce mai bună. Felicit ”Panterele” pentru efortul din acest meci și vreau să mulțumim și susținătorilor noștri fideli. Forța Panterele!”, a declarat după succesul din județul vecin, antrenoarea Paula Martinescu.

Etapa viitoare, pe 3 noiembrie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu CSM Mihai Viteazul Vulcan. 

CSM Târgu Jiu: Andrada Văduva, Antonia Vârțan, Ana Maria Pănoiu 9g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 6g, Sara Dungă 4g, Loredana Cupă, Adelina Dugaia 1g, Alexia Vîrțan 3g, Alexia Cioi 3g, Miruna Popescu 3g, Evelina Lupuleț, Ștefania Foca 2g, Carla Logăscu 3g, Tiana Contantinescu, Gabriela Anuțoiu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL FEMININ JUNIOARE 3

EDIȚIA 2024-2025, SERIA I, ETAPA 4

PETROȘANI, SALA CSS PETROȘANI

CSS PETROȘANI – CSM TÂRGU JIU 25-34(12-20)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: