ACS Viitorul Târgu Jiu riscă excluderea din campionatul Ligii 2

ACS Viitorul Târgu Jiu va avea programat în weekend următorul meci din campionat, pe teren propriu, la Severin. Și acest joc este în pericol să nu se joace după ce jucătorii au intrat din nou în grevă la finalul săptămânii trecute.

După ce a înștiințat FRF că nu va face deplasarea pentru meciul de la Cisnădie, cu CSC Șelimbăr, din etapa precedentă a Ligii 2, pierzând partida la ”masa verde”, scor 0-3, ACS Viitorul Târgu Jiu are șanse să nu se prezinte nici la jocul cu Unirea Ungheni, pe care trebuie să-l organizeze la Drobeta Turnu Severin, sâmbătă, 19 octombrie, în etapa 10 a campionatului.

Neplătiți de mai multe luni, jucătorii de la ACS Viitorul au refuzat să se antreneze în ultima săptămână și au așteptat în zadar un mesaj din partea conducerii! 

Dacă nu se va schimba nimic în aceste zile și ACS Viitorul nu se va prezenta nici la meciul de acasă, de la Severin,  cu Unirea Ungheni, atunci echipa va fi exclusă din campionat, conform regulamentului, pentru două neprezentări. Conform liga2.ro, este posibil ca aceasta să fie intenția conducerii: „N-ar fi exclus ca aceasta să și fie intenția conducerii clubului: ca echipa să fie exclusă din competiție, nu să facă, din proprie inițiativă, cerere de retragere din campionat, cu toate că președintele său spune că i-ar fi ușor să informeze FRF despre acest abandon”.

Duminică, nici una dintre echipele de juniori ale clubului susținut de Nicolae Sarcină nu s-a prezentat la jocuri.

Dacă se ajunge la excludere, atunci toate rezultatele echipei ACS Viitorul Târgu Jiu din acest sezon de Liga 2 vor fi anulate. Cel mai mult va avea de câștigat FC Bihor, singura împotriva căreia echipa care joacă pe la Severin a obținut un punct în acest sezon. Celelalte formații care deja au evoluat cu ACS Viitorul vor pierde nu un punct, cum s-ar întâmpla în cazul orădenilor, ci trei puncte.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: