Naționala României a fost la refacere în Marea Mediterană

Vedetele din lotul naționalei lui Mircea Lucescu au petrecut, la bustul gol, în Marea Mediterană,după victoria cu Cipru, 3-0. Jucătorii au făcut refacerea după meci chiar în apa rece a Mediteranei.

Naționala României a învins fără emoții naționala din Cipru în duelul de sâmbătă seară, din Liga Națiunilor. Elevii lui Mircea Lucescu au învins la scor de neprezentare, marcând toate cele trei goluri în primele 35 de minute. A doua zi după meci, majoritatea jucătorilor au mers în Marea Mediterană pentru refacere, dar s-au și relaxat preț de câteva ore înainte de meciul cu Lituania.

„Tricolorii” au profitat de Marea Mediterană și au mers la bustul gol în apă pentru a se reface după meciul cu Cipru. Au profitat de momentele libere și s-au relaxat departe de terenul de antrenament. Unii dintre jucători au preferat să se refacă și în bazinul cu apă rece pentru a-și reveni complet pentru partida cu Lituania la capătul căreia România poate câștiga grupa C din Liga Națiunilor. 

Apa a fost foarte bună, dat fiind faptul că la Larnaca temperatura a fost de 29 de grade Celsius în jurul prânzului, atunci când fotbaliștii au mers în mare. Toți jucătorii lui Mircea Lucescu au purtat șorțurile galbene, iar unii au fost lipsiți de inhibiții și și-au dat tricourile jos.

„Refacere în Marea Mediterană și în bazinul cu apă rece pentru titularii din meciul cu Cipru”, a fost mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a naționalei României.

Partida cu Cipru a fost decisă încă din primele 35 de minute. Dennis Man a deschis scorul la prima ocazie importantă a „tricolorilor”. Câteva minute mai târziu, Valentin Mihăilă a fost faultat în careu și Răzvan Marin a transformat cu „sânge rece” de la punctul cu var fără să îi dea vreo șansă portarului Mall. În minutul 35, Radu Drăgușin a marcat primul său gol la națională după centrarea perfectă expediată de Dennis Man.

Galerie foto



Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: