Junioarele 3 CSM Târgu Jiu au reușit victoria la Sibiu!

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat sâmbătă o victorie extrem de importantă, în deplasare, scor 35-27, cu CSS Sibiu. Partida a contat pentru etapa a 7-a din Campionatul Național.

Junioarele 3 au obținut o victorie categorică în deplasarea de la Sibiu, în fața unei contracandidate la un loc pe podiumul seriei. Victoria este una extrem de importantă în lupta pentru calificarea în faza superioară a competiției, anunță csmtargujiu.ro. Cu acest succes, gorjencele s-au apropiat la doar un singur puncte de podium și-au făcut un pas important pentru îndeplinirea obiectivului.

”Victorie clară, la scor, obținută împotriva principalei contracandidate la un loc pe podium, chiar pe terenul adversarei. Fetele au arătat din plin ceea ce au acumulat în aceste etape premergătoare si sper să mențină același ritm. Este loc și de mai bine, dar toate la rândul lor, prin muncă și perseverență. Felicit ”panterele” pentru meciul de astăzi! Forza ”Panterele”!”, a declarat imediat după succesul de la Sibiu, antrenoarea Paula Pagnejer Martinescu.

CSM Târgu Jiu se menține pe locul 4 în clasament, dar s-a apropiat la doar un punct de locul 3 și la 3 puncte distanță de liderul grupei. Gorjencele au 10 puncte acumulate până în acest moment, iar etapa viitoare, pe 15 noiembrie, vor juca pe teren propriu, cu CS Novaci.

LOT CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 4g, Cleopatra Pîslaru 6g, Raisa Pagnejer 5g, Dana Țoțan 3g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Alexia Vîrțan 1g, Diana Ștefu 2g, Anastasia Găvănescu 7g, Maria Cojocaru 3g, Carla Logăscu 4g, Antonia Vîrțan, Gabriela Anuțoiu, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: