Iulian Popescu propune mutarea stației de asfalt și oprirea lucrărilor de mântuială ale Edilitara

Iulian Popescu, candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu, a anunțat că în planul său de administrare a orașului se găsește și mutarea stației de asfalt a companiei Edilitara în afara orașului, pentru a elimina impactul negativ asupra locuitorilor cauzat de poluare și mirosuri neplăcute.

Aceste măsuri vin în contextul unei campanii electorale intense, în care Popescu și-a concentrat mesajul pe modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Târgu Jiu. Planurile sale includ nu doar relocarea stației de asfalt, dar și o reorganizare internă a companiei Edilitara, cu un accent pe eficientizarea managementului și modernizarea echipamentelor.

Acțiunile propuse de Popescu au fost bine primite de locuitorii orașului, care s-au plâns de mult timp de problemele cauzate de stația de asfalt situată în proximitatea zonelor rezidențiale. Promisiunea de a elimina „lucrările de mântuială” din 9 iunie subliniază angajamentul candidatului pentru standarde mai ridicate în proiectele de infrastructură locală.


„Voi muta stația de asfalt a companiei Edilitara în afara orașului astfel încât niciun locuitor să nu fie afectat de poluare sau mirosuri urâte. Înțeleg nevoile acestei societăți. Vom aduce specialiști în companie, vom reduce numărul de posturi de conducere și vom achiziționa utilaje și echipamente moderne și eficiente pentru a spori calitatea lucrărilor și pentru a îmbunătăți condițiile de lucru ale angajaților. Din 9 iunie nu vom mai avea lucrări de mântuială în orașul nostru”, a declarat Iulian Popescu.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 1,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: