Iulian Popescu are un plan de reindustrializare a județului Gorj. Vizită la Mirfo

Iulian Popescu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, a prezentat un plan concret de reindustrializare a județului Gorj. Cu experiență în atragerea de fonduri europene și investiții, Popescu și-a exprimat încrederea că inițiativele sale vor crea locuri de muncă bine plătite și vor stimula reîntoarcerea târgujienilor acasă.

„Am lucrat în fonduri europene, știu de unde să atragem investiții. Asta înseamnă locuri de muncă bine plătite, înseamnă că copiii, nepoții, rudele care au decis să plece din oraș, din județ, pot să se întoarcă înapoi”, a declarat Popescu. El a subliniat importanța revitalizării economice a Târgu Jiului, menționând că multe dintre gloriile industriale ale orașului s-au pierdut de-a lungul timpului: „Vă apreciez foarte mult pentru că ceea ce avem aici în platforma industrială a Târgu Jiului este ce știți cu toții că era o mare glorie a Târgu Jiului. S-au pierdut foarte multe lucruri„.


Popescu nu este străin de mediul de afaceri și de nevoile acestuia. „Am fost întreprinzător înainte de a intra în politică în 2020, am creat companii de la zero timp de 18 ani. Sunt fiul al orașului născut și crescut aici, plecat la facultate în București, am creat companii în mai multe locații în țară și în afara țării”, a explicat el. 


În cadrul vizitei sale la compania Mirfo, Popescu a subliniat nevoia de a revitaliza platforma industrială a Târgu Jiului. „Vă apreciez foarte mult pentru că ceea ce avem aici în platforma industrială a Târgu Jiului este ce știți cu toții că era o mare glorie a Târgu Jiului. S-au pierdut foarte multe lucruri. Vin din mediul de afaceri, știu nevoile. Știu unde trebuie să vindem producție și să sprijinim mediul de afaceri”, a afirmat el.

Popescu a subliniat importanța funcționării fabricilor și industriei locale pentru a transforma Târgu Jiu într-un oraș în care oamenii doresc să rămână, nu să plece. „Nu putem să fim un oraș în care se stă, nu din care se pleacă, dacă economia, dacă industria, dacă fabricile nu funcționează în orașul nostru”, a declarat el.

Intrarea sa în politică a fost motivată de nemulțumirea față de starea actuală a orașului. „Eu însumi vin în politică pentru că sunt nemulțumit de ceea ce se întâmplă. La fel cum este și domnul Lungescu, la fel cum cred că sunteți majoritatea dintre dumneavoastră. Mi-am lăsat tot ce am construit în mediul privat pentru că știu și pot să schimb lucruri”, a concluzionat Popescu.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: