Un primar din Gorj își bate joc de cetățeni pe facebook 

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a ales să-și atace contracandidatul de la PNL, punând în situații jenante anumiți cetățenii care par a fi susținătorii lui Gigel Jianu. Morega vrea, cu aceste gesturi, să mai ia un mandat.

Mai multe filmulețe au fost distribuite de edil pe rețele de socializare în care apar cetățenii din oraș, purtând tricouri cu însemnele PNL care sunt în stare de ebrietate sau pot avea probleme medicale.

Este incredibil faptul că, un cetățean care de abia se ține pe picioare este filmat pe un trotuar din Motru, dar și traversând o stradă circulată de mașini, fără să fie ajutat să se deplaseze în siguranță, doar pentru că avea un tricou galben în mână.

Cetățeanul este filmat în timp ce încearcă să se ridice de pe jos, fără să-i pese celui care a filmat că bărbatul poate cădea pe partea carosabilă.

Filmulețe au fost postate în mediul online chiar de primarul PSD, Cosmin Morega, susținând că cei doi cetățeni, puși într-o situație jenantă pe rețelele de socializare, ar fi susținătorii contracandidatului său Gigel Jianu. 

Vizualizări: 2,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: