Medicul Claudiu Soare: Chiar am înnebunit cu toții?

Reacție acidă a unuia dintre cei mai vocali medici din județul Gorj! Doctorul Claudiu Soare, cel care este și consilier județean din partea PNL Gorj, a criticat în termeni duri modul în care principalii adversari politici își fac propaganda electorală. 

Claudiu Soare a afirmat că social-democrații dau dovadă de „nimicnicie și demagogie” prin gesturile lor.

„Am urmărit cu atenție in ultimul timp cum, membrii PSD se laudă ca au performat în județul nostru. Nu poți să fii impasibil la atâta nimicnicie și demagogie. Ajung minciuni în spațiul public în fiecare zi și nimeni nu este taxat pentru ceea ce spune. Se laudă zilnic cu un posibil parc industrial la Bălesti. Aud aceste minciuni de ani de zile dar nu s-a întâmplat nimic în acest sens . Ne batem cu pumnii în piept ca am inaugurat 5 km de șosea de centură după 10 ani-decenta oare nu mai este un termen cunoscut . Ne lăudăm ca am fluidificat traficul punând treceri de pietoni și semafoare la 5 metri de ieșirea din sens giratoriu. Chiar am înnebunit cu toții? Suntem mințiți zilnic și deja am un puternic sentiment de revoltă împotriva “Sistemului” autentic gorjenesc”, a transmis medicul Claudiu Soare.

Acesta a condamnat și „parada” microbuzelor electrice, destinate elevilor din județul Gorj. Acestea au fost prezentate, cu fast, drept o realizare „marca” PSD.

„Dar ceea ce m-a supărat cel mai tare este ce se întâmplă cu microbuzele venite pentru transportul elevilor și care stau încolonate pentru propagandă în Piața Prefecturii. Domnilor de la PSD nu mai mințiți , nu sunt luate de către domniile voastre.Sunt repartizate printr-o decizie guvernamentală aproximativ 1200 în toată țara, iar contractele au fost semnate de către Ligia Deca ministrul care conduce Ministerul Educației, cu reprezentanții consiliilor județene. Asadar nu mai faceți politică la acest nivel și trimiteți microbuzele catre comunele cu administrație PSD unde le-ați repartizat. Scoateți școlile din campania electorală, ca un gest de normalitate și minima înțelepciune”, a mai transmis Claudiu Soare.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 4,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: