Primarul Romanescu dă vina pe PSD pentru problemele cu Aparegio. PSD îl ține pe Pătrășcoiu

foto:  Traian Pătrășcoiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este disperat să convingă lumea că nu este el de vină pentru țevile crăpate peste tot prin oraș sau pentru străzile sparte la câteva zile de la asfaltare.

Are nevoie de un vinovat și l-a găsit în persoana directorului Aparegio Gorj SA, Traian Pătrășcoiu, colegul lui de partid, din PSD.

De altfel, Pătrășcoiu a obținut susținerea pentru un nou mandat chiar de la președintele executiv al PSD Gorj, Cosmin Popescu, președinte al Consiliului Județean Gorj.

Romanescu nu are nicio jenă în a-i da în cap colegului său de partid Cosmin Popescu, atât ca să se scoată pe el, dar și de ciudă că acesta este mai bine cotat în sondaje, inclusiv în Târgu Jiu. 


„Mă deranjează dar ce aș putea sa fac, am discutat cu conducerea partidului…  Si acum, si mâine, si pe 10 iunie voi cere demiterea conducerii Aparegio în frunte cu Pătrășcoiu. Trebuie luate măsuri radicale. Faptul ca am intrat în PSD nu înseamnă ca mi-a pus cineva pumnul în gura, daca am ceva de spus spun. Relația cu Aparegio e una dintre problemele din oraș. Noi am informat permanent, nu este primăria de vina, noi nu mai avem putere de decizie în societatea Aparegio”, a declarat Romanescu la Radio Infinit. Putere de decizie are Consiliul Judetean Gorj, transmite Romanescu.


Din conducerea Aparegio fac parte: Cristian Mihăilescu- Consiliul Județean, Alina Pițu- Primăria Târgu Jiu, Laurențiu Tutunaru- reprezentant Motru, Victor Bălășoiu- Sadu, Ionuț Calină- Carbunesti, Marcel Rădoacă - Țicleni si Laurențiu Sanda- Turceni. Ei sunt în Adunarea Generală a Acționarilor. În Consiliul de Administrație sunt membri: Liviu Cîlniceanu, Traian Pătrășcoiu, Lucica Argintaru, Genu Căruntu, Simona Rîiosu, Alin Șuiu si Marius Ușurelu.


PSD l-a luat pe Romanescu de la PNL crezând că poate fi o locomotivă, dar se pare că acesta trage partidul în jos. Iar asta se va vedea la votul de pe 9 iunie.

Vizualizări: 3,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: