Un angajament pentru a rezolva criza de locuri în creșe și grădinițe la Târgu Jiu

Locurile insuficiente în creșe și grădinițe reprezintă o problemă majoră pentru cetățenii orașului Târgu Jiu. În contextul actual, mulți părinți se confruntă cu dificultăți mari în a găsi un loc pentru copiii lor, ceea ce generează stres și pierdere de timp prețios în trafic.

Iulian Popescu, candidatul PNL la primăria Târgu Jiu, a anunțat un plan ambițios pentru a rezolva această situație. În cadrul programului său electoral, Popescu a promis construirea de noi creșe și grădinițe în fiecare cartier al orașului.

„Ne propunem să construim noi creșe și grădinițe în fiecare cartier pentru ca dumneavoastră să nu vă pierdeți ore întregi în trafic, iar copiii să-și petreacă timpul în mașini. După 9 iunie vă asigur că nu veți mai avea nevoie de pile și relații pentru a vă înscrie copiii. Aducem normalitatea în comunitatea noastră!”, a declarat Iulian Popescu.

Acest proiect are ca scop facilitarea accesului la educație timpurie pentru toți copiii din Târgu Jiu și eliminarea inechităților generate de actualul sistem de înscriere. Popescu promite că, odată implementate aceste măsuri, părinții nu vor mai trebui să apeleze la intervenții sau relații pentru a obține un loc la creșă sau grădiniță.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: