Începuturile lui Ion Iordache, candidat la șefia CJ Gorj. Prima slujbă, la mină

Ion Iordache, candidatul  Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, actual senator de Gorj și lider județean al PNL a cunoscut ce este greul și ce înseamnă să muncești de la vârsta de 18 ani, când s-a angajat în mină. “Primul meu loc de muncă la 18 ani, la subteran, îmi amintesc cât de greu a fost. Toată ziua în cizme, praf, umiditate. Știu că atunci când venea ora mesei trebuia să găsim un loc uscat să punem mâncarea. Nu aveam posibilitatea să ne spălăm pe mâini”, a povestit Iordache într-un clip video


Acesta și-a dorit mai mult de la viață și, cu multă muncă, voință și implicare a reușit să-și deschidă propria afacere. 

După programul din minerit, muncea tot atât în construcții. Încerca să-și dezvolte afacerea.

Nu avea nici mașină, nici unelte.  Părea imposibil, dar nu s-a dat bătut. 

Parcursul lui Ion Iordache este unul de apreciat.  Economist de profesie, în anul 2002 a înființat una dintre cele mai performante firme din județ, pornind de la 2 angajați și ajungând la câteva sute de oameni. În 2008 și-a asumat candidatura pentru funcția de primar al orașului Turceni, pentru un mandat, având ca obiectiv să dea o direcție bună localității în care trăia.

La vremea aceea era cel mai tânăr primar de oraș din țară.

Mai apoi, a înființat GAL Sudul Gorjului și a sprijinit, atât antreprenorii, cât și primarii să obțină finanțări nerambursabile.  

Din anul 2020, Ion Iordache este senator, iar toată activitatea sa în Parlamentul României a fost pentru Gorj, pentru a face legi care să îi ajute pe gorjeni.

De această dată, Ion Iordache își asumă responsabilitatea de a candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj pentru că își dorește o schimbare.

Gorjul, în ultimii 34 de ani pare că a stagnat, iar tot mai multe persoane au ales drumul greu al străinătății tocmai din cauza lipsei de oportunități, oferite de PSD, cei care au condus județul în tot acest timp. 

Iordache vrea să rupă acest șir de guvernări social-democrate care a durat mai mult de trei decenii. 

Acesta își dorește ca în următorii ani, Gorjul să se transforme radical, iar semenii care muncesc din greu printre străini, să se poată întoarce acasă.

Acesta spune că va realiza locuri de muncă bine plătite, spitale bune, școli, drumuri, transport, fiind nevoie, de asemenea, de transparență și digitalizare.  

Ion Iordache are alături, în această luptă de a repune Gorjul pe drumul cel bun, tineri, antreprenori, buni profesioniști, oameni care au făcut performanță în domeniile lor.

“Vă aștept alături de mine!  Avem multe de făcut pentru dezvoltarea Gorjului, așa că a venit vremea să trecem la treabă alături de cei care știu, pot și vor să facă treabă!”, transmite Ion Iordache, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Gorj! 

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 2,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: