Gâlcă, interesat să o preia pe Universitatea Craiova

Costel Gâlcă este unul dintre antrenorii favoriți să preia Universitatea Craiova după demiterea lui Ivaylo Petev. Antrenorul este interesat de mutare și a dezvăluit ce obiectiv i se pare realist pentru olteni în acest final de sezon.

Universitatea Craiova are parte de un nou sezon tumultuos. Aflați în luna aprilie, oltenii au avut deja trei antrenori principali în acest sezon, Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf și Ivaylo Petev, și se pregătesc pentru numirea unui al patrulea.

Pe lista lui Mihai Rotaru se află mai multe nume, printre care și Costel Gâlcă. Iar fostul antrenor de la Radomiak Radom, liber de contract din noiembrie, a vorbit pentru iAMsport.ro despre posibilitatea de a ajunge în Bănie.

Ultimul tehnician care i-a adus lui Gigi Becali titlul a recunoscut că este interesat să o preia pe Universitatea Craiova, deși nu a fost contactat de nimeni momentan.

”Eu sunt interesat, dar deocamdată aștept să mă sune cineva. Există deschidere din partea mea. (n.r. Ați putea lucra cu domnul Rotaru? Schimbă destul de des antrenori...) Schimbă, da... pe undeva e normal. Investește foarte mulți bani și vrea performanță”, a spus Costel Gâlcă, pentru iAMsport.ro.

De asemenea, având în vedere în ce situație să află la momentul actual Universitatea Craiova, Costel Gâlcă este de părere că oltenii ar trebui să țintească locul secund.

”Universitatea Craiova n-a mai luat de mult timp campionatul. Trebuie să existe o colaborare bună între antrenor și tot ce este în club pentru a lua titlul. Ideea este să se bată pentru locul 2 în meciurile rămase. Ok, poți să te gândești la titlu, dar... trebuie să prinzi locul 2. Este mult mai realizabil acest obiectiv acum”, a încheiat Gâlcă.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: