DGASPC Gorj organizează concurs pentru ocuparea unui post de educator cu studii superioare

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj organizează un concurs pentru ocuparea unui post vacant de educator (cu studii superioare) în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate din Târgu Jiu, Apartamentul de tip familial destinat protecției rezidențiale a copiilor „Rovinari”.

Concursul va avea loc la Cantina Complexului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți „Bîlteni” din Târgu Jiu, strada Dumbrava, nr. 34, în data de 8 octombrie 2024, ora 10.00 (proba scrisă), și 11 octombrie 2024 (proba de interviu).

Postul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, și presupune 40 de ore de muncă săptămânal. Înscrierile la concurs sunt deschise până pe 27 septembrie 2024, ora 14.00, la sediul DGASPC Gorj, strada Siretului, nr. 24, la Serviciul Resurse Umane, Salarizare.

Condițiile specifice de înscriere includ finalizarea studiilor superioare de lungă durată în domeniile științe sociale, psihologie, științe comportamentale, asistență socială, științele educației sau educație fizică și sport. Candidații trebuie să aibă o vechime minimă de un an în specialitatea studiilor absolvite.
 

  

Vizualizări: 2,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: