Cum arată Dacia Duster cu volan pe dreapta, lansată în UK!

Dacia a lansat SUV-ul său Duster și în Marea Britanie. Varianta cu volan pe dreapta în versiunea Extreme 4x4 și hibrid costă peste 30.000 de euro, cu mult peste prețul de vânzare din România sau restul Europei.

Dacia a lansat în septembrie noul său SUV Duster și în Marea Britanie, unde cel mai ieftin model cu putință va costa 22.200 de euro și va depăși 30.000 de euro în cazul variantei Extreme 4x4, anunță Profit. 

Dacia Duster cu volan pe dreapta este mult mai scump în Regatul Unit decât în Europa atât din cauza costurilor suplimentare, dar și pentru că piața britanică are un potențial mult mai ridicat decât restul Europei. Duster va ajunge inclusiv în Australia, dar sub sigla Renault.

Chiar și la peste 30.000 de euro, Duster este considerat cel mai ieftin SUV de pe piața britanică, dar și printre cele mai bune mașini off-road într-o țară care apreciază în mod deosebit acest gen. Echiparea cea mai accesibilă va fi Essential, cu un preț de pornire de 18.745 de lire, adică 22.200 de euro. Echiparea de bază nu are display central, la fel ca pe celelalte piețe, ci dispune doar de sistemul Media Control, care oferă posibilitatea conectării bluetooth a telefonului la mașină și folosirea lui drept sistem multimedia.

În comparație, aceeași echipare începe în România de la 18.800 euro, în Germania este vândută cu 18.950 euro, iar în Franța cu 19.690 euro.

Galerie foto


Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: