Continuă acțiunile de refacere a marcajelor turistice

Salvamontiștii au demarat o acțiune de refacere a marcajelor turistice din masivul Valcan, intre varful Arcanu si varful Oslea, precum si pe cel din varful Arcanu pe valea Bistritei pana la Pestisani.

Acțiunea a fost organizata de Asociația Salvatorilor Montani Gorj printr-un proiect finanțat din bugetul Consiliului Județean Gorj pe anul 2024 și a beneficiat de sprijinul Salvamont Gorj și a voluntarilor de la Zentiva.


Salvamontiștii au folosit pentru realizarea marcajelelor turistice, în premiera nationala, vopsea foto luminescenta care sa asigure sprijin turiștilor și pentru orientarea pe timp de noapte.


Vopseaua pentru aceste prime teste a fost oferita de catre S.C. TOPICROLL S.R.L. ,unic importator si distribuitor in Romania a produselor LUMINOKROM, www.luminokrom.com și are o larga aplicabilitate în vopsirea marcajelor rutiere , a pistelor pentru biciclisti sau pentru pietoni.


În combinație cu elementele reflectorizante se reușește astfel folosirea tuturor elementelor posibile care pot oferi un sprijin în orientarea dupa marcaj și pe timp de noapte.

Galerie foto



Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: