Acțiuni pentru comemorarea celor 60 de câini uciși la Târgu Jiu

Iubitorii de animale organizează mai multe acțiuni în memoria celor 60 de căței din adăpostul public, uciși la Târgu Jiu în urmă cu o lună.

În urmă cu aproximativ doua saptămâni a avut loc și un protest în Piața Prefecturii, care a reunit oameni din toate colțurile țării, inclusiv din străinătate. Scopul este același: abordarea unor metode care să nu facă rău animalelor.

”Maine se implineste o luna de cand o semnatura pe o hartie a decis soarta celor 60 de catei din Adapostul Public Targu-Jiu!

In memoria lor, vom organiza trei actiuni:

O actiune comemorativa care va avea loc in Piata Prefecturii - la orele 18 - dupa care vom continua cu o Campanie de Constientizare/informare privind metodele umane, eficiente si civilizate pentru reducerea numarului animalelor fara stapan, campaniile de preventie atat de necesare cat si referitor importanta adoptiilor!

Campania de sterilizari si microcipari gratuite va incepe dis-de-dimineata pentru ca nu ne mai dorim animale fara stapan libere pe strazi.

Ne dorim colaborare cu autoritatile locale, propunem solutii viabile, oferim exemple aplicate cu succes in alte judete, ne oferim suportul tinand cont de toata experienta acumulata in acest domeniu pentru ca noi toti ar trebui sa avem acelasi scop….. siguranta si responsabilitate intr-o comunitate in care sa nu mai existe animale fara stapan libere pe strazi!”, este mesajul postat aseară de Asociația Pro Animals România și Asociația K9 Friends.

Una dintre inițiatoarele acestor acțiuni este medicul veterinar Patricia Paraschiv, cunoscută deja pentru numeroasele campanii de sterilizare și microcipare realizate pe raza întregului județ, în mod gratuit.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: