De ce nu l-a demis Rotaru pe Ivaylo Petev mai devreme!

Universitatea Craiova a anunțat oficial plecarea antrenorului Ivaylo Petev. Se pare că patronul grupării din Bănie a economisit foarte mulți bani în urma acestei decizii.

După înfrângerea din meciul cu FCSB, scor 0-2, care a avut loc în cea de-a treia etapă a play-off-ului, a început să se zvonească tot mai des că Ivaylo Petev va fi dat afară de la Universitatea Craiova. În cele din urmă, gruparea din Bănie a anunțat oficial plecarea tehnicianului bulgar.

Se pare că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, voia să-l dea afară de mai de mult pe Ivaylo Petev, anunță Digi Sport.

Conducătorul grupării din Bănie avea în plan să-l demită încă de acum o lună și jumătate, însă dacă ar fi făcut-o atunci ar fi trebuit să plătească în jur de 600.000 de euro, acestea fiind bonusurile și clauzele stabilite în contractul său.

La acea vreme, au existat niște discuții, însă Petev spunea că încă se află în obiectiv și că nu vrea să plece de la echipă. După ce Universitatea Craiova a fost eliminată de Oțelul, scor 0-1, în sferturile Cupei României, lucrurile s-au schimbat, iar Rotaru a putut să-l dea afară fără prea multe sacrificii financiare.

Vizualizări: 587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: