Fostul preparator fizic de la FCU Craiova a creat "Vâlceaua Fermecată" într-o comună din Gorj

Fostul preparator fizic al FCU Craiova, Dan Vasilică, născut în Târgu-Jiu, pare că a fost atras de rădăcinile sale înapoi acasă. După ce a încheiat colaborarea cu Adrian Mititelu, acum jumătate de an, Vasilică declara că va lua o pauză pentru a se dedica mai mult familiei.

Și exact asta s-a întâmplat. Împreună cu familia, Dan Vasilică a creat un loc de poveste într-o comună din Gorj, unde au cumpărat o proprietate, cu gândul de a se muta în viitor la sat.

"Vâlceaua Fermecată" din comuna Logrești a devenit pentru fostul preparator de la FCU Craiova și pentru familia sa locul ideal pentru relaxare și întoarcerea la origini.

O căsuță modestă, dar rustică, înconjurată de păsări și animale domestice, cu adăposturi personalizate și viu colorate, și un "SPA" artificial creat pentru rațe și gâște fac deliciul trecătorilor, dar și al localnicilor, care se bucură de micul colț de poveste din sat.

"Este minunat ce au făcut acești oameni aici în sat. Sunt unici la noi. Pe Valea Amaradiei nu am mai văzut așa ceva la nimeni. Au casa vopsită în culori vii, au amenajat cotețe pentru păsări și adăposturi pentru animale, pictate cu imagini care înveselesc gospodăria. Se vede că fac totul din plăcere și se relaxează. Sunt tineri și am încredere că vor transforma acest colț de poveste într-un loc turistic", a povestit un localnic.

Dan Vasilică a fost omul lui Adrian Mititelu, însă în luna februarie a încheiat orice colaborare și contract cu FCU Craiova.

Vizualizări: 5,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: