Sporturi extreme într-un sat din Gorj

Rapel aerian în Cheile Oltețului! E experiența inedită de care au avut parte zeci de tineri din mai multe colțuri ale țării, iubitori ai muntelui veniți în tabără la poalele muntelui, în județul Gorj. 

Gabriel Dan Chiriac, șeful Clubului Montan White Wolf, din Baia de Fier, le-a făcut un program presărat cu multă adrenalină tinerilor veniți în tabăra de vară. Una dintre cele mai spectaculoase zile a fost în cele mai înguste chei din Europa, în localitatea Polovragi. 

Copiii au coborât în rapel aerian de pe un pod situat la aproape 30 de metri înălțime. „E o experiență wow! Am făcut drumeții când mergeam la munte, de obicei, și nu credeam că voi fi în stare vreodată să fac așa ceva, dar mi-am depășit limitele și sunt mândru de mine”, e mărturia unuia dintre tinerii veniți în tabără. „E pentru prima dată în această zonă. Natura e minunată, iar sportul ce necesită un strop de adrenalină chiar m-a fascinat”, a spus o altă tânără.

“Dorinţa noastră a fost de a-i scoate puţin din zona lor de confort, că mai nou elevii îşi petrec timpul mai mult pe telefoane”, a spus Elena Florescu, unul dintre organizatorii taberei. 

Galerie foto


Vizualizări: 5,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: