Angajări la o termocentrală. Fost membru al directoratului: Toate angajările se fac pe determinată

Val de angajări la Complexul Energetic Oltenia. 21 de persoane noi sunt acum salariate în cadrul Termocentralei Turceni.

”Nu mai sunt 1800, sunt peste 2200 de noi salariați. Pensionarii erau în jur de 270 când am plecat eu. Acum două săptămâni, directoratul Complexului Energetic Oltenia a aprobat, pentru Termocentrală Turceni, un nou val de angajări de peste 21 de persoane. Nu pensionari, noi angajați. Am înțeles ca s-au selectat, a fost un interviu foarte corect. A înțeles toată lumea ca în CEO, pe orice meserie te-ai duce, trebuie să ai cunoștințele necesare pentru a nu-ți pune viața în pericol”, spune Constantin Popescu, fost membru al directoratuluI, pentru Radio Infinit.

Salariații au ocupat posturi în mai multe sectoare de activitate: ”S-au făcut angajări în zona de producție, în zona de operare și în zona de tremomecanica exploatare blocuri. Pentru pregătirea iernii și pentru pregătirea lor ca și specialiști pentru perioada care a mai rămas de funcționare pentru blocurile de cărbune. Toate angajările se fac, din păcate, pe perioada determinată. Eu sper să se întâmple un șoc și să se întâmple cat mai multe plecări din sistemul energetic, din zona CEO ca să putem acei oameni să ni asumăm, să îi facem pe perioadă nedeterminată. Deja s-au prelungit aceste termene frecvent”, a mai spus Popescu.

Vizualizări: 7,635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: