Fost director din CEO: Ne-am mai trezit puțin din letargie!

„Ne-am mai trezit puțin din letargie!” Afirmația vine de la un fost membru în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Constantin Popescu a atras atenția că planul de restructurare nu înseamnă sfârșitul companiei așa cum au înțeles unii șefi din companie. 

Lipsurile sunt evidente, a mai continuat Constantin Popescu la o emisiune la Radio Infinit, însă CEO mai poate livra energie câțiva ani de acum înainte. 

„Am așteptări că lucrurile vor trebui să se schimbe. Anul acesta, ne-am mai trezit puțin din letargia cu care am privit energia pe cărbune, în sensul că a fost o cerere mare de energie pe piață și uite că nici CEO nu a fost pregătit să dea la capacitate maximă energie. Lipsurile au fost evidente. Planul de restructurare a fost privit tot timpul ca un sfârșit al companiei și probabil unii dintre colegi au înțeles că nu mai trebuie să facem nimic, că se apropie sfârșitul. Dar uite că sfârșitul nu se apropie așa de repede. Mai e un orizont de timp de cinci, șase ani în care CEO va trebui să producă energie și statul să se bazeze pe el”, a spus Constantin Popescu, fost membru în Directoratul CEO.

Vizualizări: 4,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: