Investiții la Ambulanța Gorj

Investiții pentru confortul angajaților de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Conducerea unității va amenaja dușuri și vestiare noi. În plus, pe viitor urmează ca alte proiecte să fie puse în practică. 

Noile investiții vor fi realizate pentru a spori confortul angajaților atunci când sunt la serviciu.

"Climatul la locul de muncă joacă un rol important în motivarea și performanța angajaților.

Investiția într-un mediu sănătos și motivant reprezinta nu doar o abordare etică cât și una strategică care poate conduce la cresterea performanței și succesului.

Ținând cont de schimbările climatice cu care ne-am confruntat în ultimii ani pe perioada de vară (temperaturi foarte ridicate, indice de umiditate crescut...) și complexitatea echipamentului obligatoriu de lucru, conducerea SAJ GORJ intenționează să creeze un microclimat optim de lucru pentru personalul operativ, prin amenajarea cu dușuri a spațiilor nefolosite corespunzător astfel încât acesta să beneficieze de cele mai bune condiții de muncă.

De asemenea, vom amenaja și noi spații destinate vestiarelor pentru personalul operativ astfel încât fiecare să dețină un spațiu personal pentru depozitarea echipamentului de lucru și obiectelor personale. În acest sens, instituția respectă reglementarile OUG 99/2000-privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecția persoanelor încadrate în muncă", a declarat Tiberiu Tătaru, managerul SAJ Gorj.

Pe viitor vor fi implementate și alte proiecte, tot în beneficiul angajaților.    

"În perspectivă, pentru buna funcționare și reducere a cheltuielilor, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a solicitat Ministerului Sănătății fonduri pentru investițiile propuse a se realiza în anul 2025:

- Achiziție de ambulanțe pentru înnoirea parcului auto;

- Sistem fotovoltaic pentru reducerea consumului de electricitate;

- Copertine pentru protecția ambulanțelor pe timp nefavorabil ;

- Centrala termică pentru independență energetică avand in vedere ca agentul termic este furnizat de Spitalul Judetean Gorj", a mai transmis Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: