Iulian Diură, emoții la derby, între fosta și actuala echipă!

Gilortul Târgu Cărbunești întâlnește în acest weekend colega de serie CSO Turceni. Pe lângă faptul că sunt două echipe din același județ, pe cele două formații le mai leagă și actualul președinte de la CSO Turceni, care a colaborat în trecut și cu Gilortul Cărbunești.

Președintele celor de la Turceni, Iulian Diură, a dezvăluit în postarea de pe pagina oficială a echipei pe care o conduce că

Se întoarce „acasă”, după mai bine de un an, referindu-se la stadionul pe care a copilărit când era jucător de fotbal, dar unde a fost și suporter dar și conducător.

„Chiar dacă vin din postura de conducător al echipei oaspete, nu uit perioada petrecută la Gilortul. Nu am nici o supărare față de cineva de aici, nu port ură clubului și nici nu am vreo ambiție. În fotbal totul este trecător și trebuie să fim conștienți că nimeni nu e de neînlocuit. Mâine revin pe stadion din postura de președinte al Clubului Sportiv Orășenesc Turceni. Reprezint acest club de la începutul anului, am pornit la drum și am acceptat această propunere pentru că la Turceni se poate.

Se poate, dacă întâlnești oameni care își doresc mai mult, se poate când ai o stabilitate și nu în ultimul rând, se poate dacă ești susținut în ceea ce faci. Asta am întâlnit la Turceni și le mulțumesc tuturor care au avut și au încredere în mine”, a precizat președintele celor de la Turceni, explicând de ce a ales această nouă misiune.

În ceea ce privește derby-ul gorjean dintre Gilortul și CSO Turceni, oficialul a precizat că dorește un meci frumos, fără accidentări sau rezultat influențat de vreo greșeală de arbitraj și „cel mai bun să câștige”.

Vineri este programat acest derby dintre Gilortul Târgu Cărbunești și CSO Turceni, cu începere de la ora 17:00.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: