De neoprit în Liga 4! Au învins cu scorul de 11-0

CSM Târgu Jiu a înregistrat miercuri seară a 10-a victorie consecutivă în campionat. Târgujienii care evoluează pe Stadionul Municipal au trecut, pe teren propriu, scor 11-0, la pauză 6-0, de AS 7 Noiembrie Costești într-un meci în care golgheterul Bebeto Lupuleț a marcat patru goluri.

Echipa locală de fotbal a CSM Târgu Jiu este de neoprit în campionatul Ligii 4 unde oferă și spectacol numeroșilor spectatori care vin la meciuri. Bebeto Lupuleț (min. 40, 50, 51, 53), Albert Cărămidaru (min. 29 și 30) și Tudor Pătrășcoiu (min. 33 și 44) s-au aflat pe lista marcatorilor unde se mai regăsesc și Ovidiu Rasoveanu (min. 37), Robert Ciocea(min. 56) și Andrei Trancău (min.73). 

CSM Târgu Jiu a oferit astfel un spectacol total pe Municipalul din Târgu Jiu pentru a 10-a victorie consecutivă a echipei pregătită de Mario Găman. Deși a jucat fără Adelin Pîrcălabu, Marian Habet, Fabian Bărănescu sau Alexandru Oprița, titularii obșnuiți din garnitura de start a CSM Târgu Jiu, echipa a funcționat la fel de bine și cu jucători mult mai tineri.

Mario Găman a început meciul cu AS Costești cu următorul ”11”:  Ionuț Buță – Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu, Eduard Trăistaru – Albert Filip, Albert Cărămidaru, Tudor Pătrășcoiu, Ovidiu Rasoveanu, Mario Țambu – Bebeto Lupuleț. Pe parcurs au mai intrat: Mihăiță Miculicean, Ionuț Purdescu, Elis Detculescu, Robert Ciocea și Andrei Trancău.

Din păcate, CSM Târgu Jiu l-a pierdut în minutul 66 pe Elis Detculescu. În urma unui duel aerian, jucătorul echipei gazdă a suferit o accidentare la umăr, care se pare că îl va ține departe de teren o perioadă mai lungă de timp. CSM a rămas astfel în 10 oameni până la finalul meciului dar nu s-a resimțit acest aspect în jocul echipei, care a continuat să atace și să marcheze chiar.

S-a terminat 11-0 și CSM Târgu Jiu a ajuns la 10 victorii consecutive.  Spectacolul din teren s-a mutat apoi în vestiarul CSM, acolo unde zeci de copii au sărbătorit victoria împreună cu favoriții lor. 

Etapa viitoare, pe 26 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu CS Parângul Bumbești Jiu.

CSM Târgu Jiu: Ionuț Buță – Robert Stancu(min. 46 Mihăiță Miculicean), Lucian Marina(min. 46 Ionuț Purdescu), Sebi Popescu(min 46 Elis Detculescu), Eduard Trăistaru – Albert Cărămidaru, Mario Țambu, Albert Filip, Ovidiu Rasoveanu(min.46 Robert Ciocea), Tudor Pătrășcoiu – Bebeto Lupuleț(min.54 Andrei Trancău). Pe banca de rezevere au mai fost: Alexandru Oprița, Fabian Bărănescu, Alexandru Lăpădat, Daniel Ciortan. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

LIGA 4, SEZON 2024-2025, ETAPA 10

TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL 

CSM TÂRGU JIU – AS 7 NOIEMBRIE COSTEȘTI 11-0 (6-0)

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: