Tensiuni la Universitatea Craiova 

Suporterii din Bănie și-au pierdut răbdarea după un nou egal înregistrat de favoriții lor în meciul Universitatea Craiova - FC Botoșani, scor 0-0. Chiar dacă se poziționează pe locul secund, oltenii au fost aprostrofați de propriii fani atât în timpul partidei cât și la final.

Alexandru Mitriță și Ștefan Baiaram nu au scăpat de fluierături ca urmare a unui joc total neconvingător. Vedeta de pe „Ion Oblemenco” a avut cea mai slabă prestație de la revenirea la Craiova. A ratat două ocazii mari și a arătat indolență, astfel că suporterii au huiduit la scenă deschisă prestația sa.

Tensiunile în Bănie au început să mocnească în urmă cu trei săptămâni, la victoria cu 3-0 în fața Unirii Slobozia.

Și atunci, ca și acum, publicul a huiduit lipsa de inițiativă în atac, în contextul în care adversarii evoluau în inferioritate numerică. 

Universitatea Craiova - FC Botoșani s-a disputat cu peluzele închise după ce galeria a anunțat că protestează dar a fost un motiv în plus pentru ca haosul să înceapă. 

Suporterii au trecut și la gesturi ironice și au aplaudat momentul în care Cicâldău, abia introdus pe teren, i-a cerut colegului său să execute el una dintre loviturile libere. După meci, Alex Mitriţă a rămas pe teren cu cei doi copii ai săi.

O evoluție ștearsă a avut și Ștefan Baiaram, care a pierdut mai toate duelurile ofensive.  Înlocuirea lui Baiaram, în minutul 70, cu tânărul Ștefan Bană, a atras aplauze în tribune. La sfârșitul meciului, organizatorii au crescut la maximum volumul muzicii în difuzoare pentru a acoperi huiduielile.

Vizualizări: 2,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: