Vor cât mai mulți suporteri la stadion și promit spectacol!

Echipa pregătită de Mario Găman revine pe Stadionul Municipal în etapa intermediară. CSM Târgu Jiu joacă miercuri seara, cu începere de la ora 18:30, cu AS 7 Noiembrie Costești iar jucătorii târgujieni așteaptă cât mai mulți suporteri la stadion.

Chiar dacă Mario Găman are ceva probleme de lot, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită clară în jocul programat miercuri cu AS 7 Noiembrie Costești. Antrenorul speră ca la ora meciului să fie cât mai mulți suporteri pe stadion iar jucătorii săi promit spectacol și o nouă victorie. 

”Venim după o victorie meritată la Petrolul Bustuchin. Urmează o etapă intermediară pe teren propriu. Cred eu că este la îndemâna noastră să obținem cele 3 puncte. Probabil o să mai apară și ceva nume noi în partitura de start de miercuri, dar vom vedea cum sunt băieții. Am avut ceva probleme medicale și cred că o să mai avem, pentru că s-au accidentat doi băieți la meciul de republicani. Vedem ce soluții găsim și vedem cu cine îi putem înlocui. Eu zic că toată lumea e pregătită, e focusată pentru încă o partidă bună în fața spectatorilor pe care îi așteptăm din nou în număr cât mai mare, fiind o partidă la ora 18:30. Probabil, după serviciu pot să vină să vadă o ambianță plăcută, o echipă a noastră care, pe zi ce trece, e din ce în ce mai puternică și sperăm din nou să obținem cele trei puncte”, a spus înaintea partidei de miercuri, antrenorul Mario Găman.

                                       

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: