Club din Liga 3 sancționat pentru jucători pe fals. Au anunțat că se retrag!

Echipa de Liga 3 Voința Limpeziș a anunțat că aruncă prosopul și abandonează competiția. După al doilea 0-4 încasat consecutiv în campionat cei de la Limpeziș vor să retragă echipa din Liga 3.

”Am luat o decizie dificilă: ne retragem din Liga 3”, a transmis Voința Limpeziș după meciul din etapa a 8-a a Ligii 3, penultima a turului.  

Printre motive invocate de Voința Limpeziș în luarea acestei decizii se numără arbitrajul avut în jocul pierdut cu 0-4 la Sporting Liești, din urmă cu două etape, și sancțiunile suferite după aceea, dar și faptul că are probleme financiare și nu îi convine decizia FRF de după partida cu CSM Adjud, din prima etapă a sezonului. Meciul câștigat cu 1-0 cu trupa din Vrancea a fost transformat în 3-0 pentru adversari de FRF, dar i s-a aplicat și o penalizare de șase puncte pentru că a folosit jucători pe fals.

Buzoienii incriminează ceea ce s-a întâmplat la meciul de la Liești, dar decizia retragerii au luat-o la o săptămână distanță, la scurt timp după ce s-a pierdut cu scorul de 0-4 și partida cu Dacia Unirea Brăila.

”Dragi susținători și prieteni ai clubului ACS Voința Limpeziș,

După multe deliberări, am luat o decizie dificilă: ne retragem din Liga 3. Nu a fost o decizie ușoară dar a venit momentul să o anunțăm. Imediat după partida de la Liești conducerea clubului a hotărât retragerea echipei din campionatul LIGA3 la fotbal. Am avut un arbitraj considerat răuvoitor la adresa clubului nostru, arbitraj care nu doar că a stricat spectacolul sportiv dar a dus și la sancțiuni pe care clubul nostru nu le va înțelege.

Probleme financiare cu care se confruntă clubul dar și sancțiunile fără precedent primite după „tentativa” de contestatie făcută de cei de la Adjud nu ne-au făcut decât să credem că cea mai buna soluție este retragerea. Imediat după primirea „sentinței” am contactat un avocat și am inițial apel către FRF, dar cei competenți pentru a soluționa apelul nici măcar nu ne-au fixat un termen de judecată.

Noi atât am putut, dacă altcineva crede ca poate face mai mult aici la Limpeziș îl așteptam. Mult succes tuturor!”, este anunțul Voinței Limpeziș, publicat pe pagina de Facebook a clubului și semnat de președintele Dedu Ioniță.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: