Spectacol sub panou în prima etapă. Au învins Universitatea Cluj!

CSM Târgu Jiu a început în forță Liga 1 de Baschet Masculin, cu o victorie categorică înregistrată în deplasare, scor 97-61, contra celor de la Universitatea Cluj. Americanul Kaleb Lamar Higgins a fost cel mai bun marcator al CSM Târgu Jiu, cu 19 puncte. 

CSM Târgu Jiu a demarat duminică, în forță, campania de revenire pe prima scenă a baschetului românesc, cu o victorie obținută în Ardeal, pe terenul echipei Universitatea Cluj. Baschetbaliștii pregătiți de grecul Giannis Damalis au controlat fără probleme partida de la Cluj. Gorjenii s-au impus clar în primele 3 secvențe ale meciului, în timp ce gazdele au câștigat sfertul de final, la doar o posesie, dar fără a emite pretenții în acest meci.

”Am avut o performanță bună, am început meciul foarte serios și asta ne bucură. Toată lumea s-a pus în slujba echipei și am jucat concentrați. Chiar dacă echipa adversă a avut 2-3 jucători lipsă, pe noi ne bucură debutul pe care l-am avut, dar este doar primul meci și trebuie să continuăm pe același drum”, a declarat după prima victorie a sezonului, antrenorul Giannis Damalis. 

Cel mai bun om din tabăra gorjenilor a fost coordonatorul de joc Kaleb Lamar Higgins, care a terminat meciul cu 19 puncte, 3 recuperări și 7 pase decisive fiind urmat de Khydarius Smith care a încheiat meciul cu 17 puncte, 8 recuperări și 1 asisit.

Căpitanul Camil Berculescu a terminat meciul cu 14 puncte, 6 recuperări și 1 asist. 

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN, EDIȚIA 2024-2025

GRUPA C, ETAPA 1 CLUJ NAPOCA, SALA LPS CLUJ

CS UNIVERSITATEA CLUJ – CSM TÂRGU JIU 61-97(13-32, 14-26, 15-22, 19-17)

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: