Victorie categorică în derby-ul cu LPS Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică, scor 40-20, la pauză 26-6, contra LPS Târgu Jiu. Partida a contat pentru etapa a 2-a din Seria J a Campionatului Național și a fost primul meci pe teren propriu din acest sezon pentru echipa pregătită de antrenorul Vali Popescu. 

CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în derby-ul orașului Târgu Jiu la nivel de juniori 3, la handbal juniori. Repartizate în Grupa J a Campionatului Național, cele două echipe s-au întâlnit în acest weekend, cu CSM Târgu Jiu în calitate de gazdă. Echipa pregătită de Vali Popescu a controlat categoric meciul și a obținut prima victorie pe teren propriu din acest sezon. CSM Târgu Jiu s-a înscris astfel în lupta pentru șefia grupei, în care principala contracandidată este CSS Sibiu. 

Scorul final al partidei disputate în Sala Sporturilor a fost  40-20. ”Vreau să-i felicit pentru cum au jucat astăzi. Așa cum am spus și înainte de joc că îmi doresc să joace cu plăcere și multă dorință, asta s-a întâmplat în acest meci”, a declarat la finalul partidei, antrenorul Vali Popescu pentru site-ul oficial.

Mihai Bordușanu a fost cel mai bun marcator al CSM Târgu Jiu, cu 7 goluri.  

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI 3: Mihai Bordușanu 7g, Darius Beuran 2g, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 6g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu 2g, Mihnea Ciobanu 3g, Luca Bîlteanu, Bogdan Ștefurac, Narcis Petrescu 2g, Mario Bobei 1g, Fabian Bonculescu 3g, Cristian Penescu 2g, Vlad Călinoiu 3g, Robert Guran 5g, Cătălin Popescu 4g. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI 3

EDIȚIA 2024-2025, SERIA J, ETAPA 2 

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU JIU 40-20(26-6)

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: