Gorjenii debutează în deplasare în campionatul Ligii 1

Campionatul Național de Baschet al Ligii 1 are programat debutul în acest weekend. Gorjenii de la CSM Târgu Jiu debutează cu un joc programat în deplasare în  ediția 2024-2025 a noului sezon de baschet masculin.

 CSM Târgu Jiu, care face parte din Grupa C și va juca în deplasare, cu CS Universitatea Cluj Napoca. Partida programată Duminică, 20 octombrie, va începe la ora 13:00. 

CSM Târgu Jiu și-a stabilit ca obiectiv intermediar să încheie Grupa C în primele două locuri, care duc în faza a 2-a a competiției iar obiectivul principal rămâne promovarea în Liga Națională. 

Echipa din Târgu Jiu ar fi trebuit să joace prima etapă pe 13 octombrie, dar modificările efectuate de Federația Română de Baschet la nivelul Grupei C au amânat startul cu o săptămână. Cu doar zece zile înainte de data de start a campionatului, CS Universitatea Cluj Napoca a luat locul prahovenilor de la CSU Ploiești, iar CS Universitar Târgu Mureș a luat locul grupării bucureștene CSU ASE București. 

CSM Târgu Jiu ar fi trebuit să joace în prima etapă la Ploiești și în runda a doua cu ASE București. Așadar, în urma modificărilor operate de FRB, echipa gorjeană, pregătită de grecul Giannis Damalis, va începe sezonul 2024-2025, în Ardeal, contra CSU Cluj Napoca, iar în primul meci pe teren propriu, pe 27 octombrie, va juca cu CS Universitar Târgu Mureș. 

Grupa C are următoarea componență: CSM Târgu Jiu, CSM CSU 2 Oradea, BC CSU 2 Sibiu, CSJ Ploiești, CSU Craiova, CSU Cluj Napoca, CS Universitar Târgu Mureș și CSS VSK Gheorgheni. 

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: