Ce au luat pe mere, au dat pe pere!

Gilortul Târgu Cărbunești nu a reușit să ia cele trei puncte în meciul programat vineri, pe teren propriu. Gorjenii au cedat, în meciul cu Unirea Bascov, scor 1-2, asta după ce în runda precedentă reușiseră să învingă în deplasare pe Sparta Râmnicu-Vâlcea.

Gorjenii de la Cărbunești și-au făcut autocritica după acest ultim joc, referire la faptul că victoria din deplasare s-a anulat cu acest rezultat. Aducă, „ce au luat pe mere, au dat pe pere” și nu s-au ales cu nici un punct după ultimele două etape, chiar dacă, teoretic au câștigat în deplasare.

Astfel, trupa pregătită de Alex Stoica continuă evoluțiile oscilante și începe să piardă teren în lupta pentru un loc de play-off.

„Mario Iordache deschide scorul în urma unei devieri de pe linia careului mic. Prima oportunitate a Gilortului a aparținut lui Constantin Roncea, care a trimis balonul în bara transversală din lovitură liberă. Băieții noștri își creează câteva ocazii de gol, însă mingea nu intră în poartă. Jucătorii Gilortului cer lovitură de pedeapsă pentru un presupus henț în careul advers. Până la pauză, raportul ocaziilor a fost favorabil echipei noastre.

În actul secund, oaspeții țintesc și ei transversala porții lui Iuțalîm. Din păcate pentru noi, argeșenii se desprind la două lungimi după ce Alexandru Dumitrache înscrie un gol senzațional de la 30 m, direct în vinclul porții apărată de Iuțalîm. Alex Stoica a mutat la pauză și pe parcursul celui de-al doilea mitan, însă fără rezultat pe tabelă. Zbaterile lui Constantin Roncea dau roade cu 5 minute înainte de final, șutul acestuia, din unghi, poposind în vinclul porții adverse. În minutul 89 jucătorii Gilortului solicită din nou lovitură de pedeapsă în urma unui duel dintre Constantin Roncea și un apărător advers, dar centralul timișorean consideră că nu este suficient pentru a indica punctul cu var”, se arată în cronica jocului realizată de clubul gorjean pe pagina oficială după acest eșec în care argeșenii s-au impus cu 2-1.

Sâmbătă, Gilortul dispută ultimul meci din turul sezonului regular, la Petroșani, împotriva formației locale, Jiul.

Gilortul – Unirea Bascov 1-2 (0-1)

Stadion Cristinel Răducan 

Au marcat: Constantin Roncea (85')/Mario Iordache (13'), Alexandru Dumitrache (71')

Cartonașe galbene: Siewe, Roncea, Martin/Butoiu, Iordache, Dumitrache, Teodorescu.

Gilortul: Iuțalîm – Mitrache (80' Gheorghe), Siewe, Martin – Vespe, Avrămescu (cpt), Dănescu (46' Marica), Rădulescu (52' Brujan), Bucur – Săulescu (46' Viespe), Roncea. 

Rezerve neutilizate: Spînu – Lazăr, Miruță, Urlan, Popescu. 

Antrenor: Alex Stoica. 

Unirea: Enăchioiu – Butoiu (46' Puică), Dumitrache, Linte (cpt), Teodorescu – Ionescu (56' Kalou), Govlej (90' Popescu), Doinea, Papuc (56' Constantin) – Iordache (80' Albulescu), Maria.

Rezerve neutilizate: Silveanu – Petre, Zeze, Gavrilă.

Antrenor: Cosmin Năstăsie. 

Arbitru: Răzvan Dan (Timișoara).

Asistenți: Raul Teodorescu (Timișoara), Lorand Tyukodi (Timișoara).

Rezervă: Leopold Herczeg (Băcia).

Delegat de joc: Florin-Nicușor Știube (Reșița).

Observator de arbitri: Dorin Voina (Reșița).

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: