Handbalistele de la CSM Târgu Jiu, învinse la Brăila!

CSM Târgu Jiu a avut parte de un meci greu în ultima deplasare, programată vineri, la Brăila. Handbalistele au fost învinse de formația gazdă dar nu au pierdut fără luptă.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut parte de un meci dificil vineri, și au pierdut meciul disputat în deplasare, scor 21-29, cu Dunărea Brăila. La pauză scorul a fost 13-11 în partida a contat pentru etapa a 7-a din Liga Florilor MOL. 

„Cele două echipe au oferit o primă repriză echilibrată, chiar dacă Dunărea s-a distanțat la un moment dat la +4 pe tabelă, CSM Târgu Jiu a reușit să egaleze iar Ljubica Nenezic a făcut minuni în poarta echipei din Târgu Jiu. A avut 10 parade în primele 30 de minute dar, chiar și așa, gazdele au intrat cu +2 la vestiare, scor 13-11. După o primă repriză foarte bună, CSM Târgu Jiu a avut o repriză secundă de coșmar. Fără interii Maria Gavrilă și Ira Zinatullina, CSM Târgu Jiu nu a mai găsit soluții în atac, apărarea a cedat, iar gazdele s-au desprins decisiv”, se arată în cronica acestui meci.

Etapa viitoare, pe data de 2 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Corona Brașov. 

CSM Târgu Jiu: Ljubica Nenezic 12 intervenții/2-7m, Andreea Chetraru 2 intervenții -1g, Amandine Balzinc – Bianca Chiriță 1g, Oana Maria Bucă, Helena Gilda Simao 7g, Yevheniia Levchenko, Fanta Keita 2g, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan, Ana Maria Lopătaru 1g, Florența Dumbrăvean 1g, Iuliia Andriichuck 3g, Marija Petrovic 2g, Ana Ciolan 1g. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș(antrenor pricipal), Andrei Enache(antrenor secund), Gore Albici(antrenor cu portarii), Petre Tocaru(maseur), Marcel Dobre(fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut). 

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 7

BRĂILA, SALA DUNĂREA, VINERI, 18 OCTOMBRIE 2024

DUNĂREA BRĂILA – CSM TÂRGU JIU 29-21(13-11)

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: