Gilortul Cărbunești primește vizita Unirii Bascov

Gilortul Târgu Cărbunești va juca pe teren propriu în etapa a 8-a a Ligii 3. Gorjenii vor primi vizita celor de la  Unirea Bascov, meciul fiind programat vineri, de la ora 15:00.

Vineri, de la ora 15:00, sunt programate meciurile etapei cu numărul 8 din seria a 8-a a Ligii a 3-a. Gilortul întâlnește în această etapă, pe teren propriu, formația argeșeană Unirea Bascov. 

„Într-una din cele mai echilibrate serii, Gilortul are nevoie de victorie pentru a se menține în preajma locurilor care duc la finalul sezonului regular în play-off”, au anunțat cei de la Gilortul.

Absențele din tabăra gazdelor sunt Ionuț Gîlcescu, accidentat, și Bogdan Oprișa, suspendat după cartonașul roșu primit etapa trecută, la Liga a 4-a, cu CSM Târgu Jiu.

Etapa trecută, jucătorii lui Alex Stoica s-au întors cu trei puncte prețioase de la Horezu, însă pentru realizarea obiectivului este nevoie ca succesul din Treapt să fie dublat de o victorie acasă.

Înaintea jocului de vineri, Gilortul se află pe locul 5, cu 9 puncte, la egalitate cu Speed Academy (locul 4) și Viitorul Dăești (locul 6).

   

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: