Meci dificil, la Brăila, pentru handbalistele de la Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu se deplasează vineri, 18 octombrie, la Brăila, pentru duelul din Liga Florilor MOL, cu Dunărea Brăila. Partida se anunță una dificilă pentru echipa din Târgu Jiu.

Seria meciurilor dificile din prima parte a campionatului continuă pentru CSM Târgu Jiu cu o nouă partidă de acest gen. Handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache merg în fieful unei echipe redutabile pe teren propriu, Dunărea Brăila. 

Gazdele sunt pe locul 7 în clasament, cu 10 puncte, și ca în fiecare sezon din ultimii ani, luptă pentru un loc în cupele europene. La prima vedere, gruparea din Brăila pare favorita acestei întâlniri, dar CSM Târgu Jiu a demonstrat în multe rânduri că este capabilă să pună probleme granzilor din campionat. 

Antrenorul Liviu Andrieș are două dintre jucătoarele de bază accidentate și nu pot evolua la Brăila. Maria Gavrilă și Ira Zinatullina sunt indisponibile pentru această confruntare. 

Meciul de la Brăila contează pentru etapa a 7-a și va începe la ora 17.30. Partida va putea fi urmărită în direct pe ProArena. 

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 7

BRĂILA, SALA DUNĂREA

VINERI, 18 OCTOMBRIE 2024, ORA 17.30

DUNĂREA BRĂILA – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: