Răzvan Vulpe s-a întors acasă, la Vulturii Fărcășești!

Unul dintre jucătorii gorjeni plecați de la ACS Viitorul Târgu Jiu a revenit acasă, la Fărcășești, și va juca la formația locală de Liga 3. Mijlocașul Răzvan Vulpe, care anterior jucase la CSO Filiași și la ACS Viitorul, a ales să plece de la fosta echipă înainte de declararea falimentului.

Răzvan Vulpe are 21 de ani, fiind originar chiar din Fărcășești, acolo unde va evolua de acum înainte și vine după trei ani în care a jucat la Târgu Jiu.

„Bine ai venit, Răzvan! Astăzi, echipei noastre s-a alăturat Vulpe Răzvan. Originar din Fărcășești, Răzvan a debutat în fotbalul profesionist la vârsta de 16 ani, pentru CSO Filiași. Ulterior, acesta a ajuns la Viitorul Târgu Jiu, echipă pentru care a bifat nu mai puțin de 70 de meciuri, acumulând peste 5000 de minute și bifând 9 reușite. În vârstă de 21 de ani, Răzvan a servit exemplar echipa Viitorul Târgu Jiu, evoluând pe orice post era nevoie, de la atacant și până la fundaș, postul său de bază fiind cel de mijlocaș central”, a fost anunțul făcut miercuri de clubul din Fărcășești.

Bucuros că poate juca pentru echipa din localitatea sa, Vulpe le-a mulțumit celor care l-au dorit la echipă și au avut încredere în calitățile sale. “Vreau să le mulțumesc celor de la Vulturii Fărcășești pentru că au avut încredere în mine și mi-au acordat această șansă! Îmi doresc să pun umărul la realizarea obiectivului! Mulțumesc! Hai, Vulturii!”, este mesajul transmis de Răzvan Vulpe pe pagina oficială a noii sale echipe.

Jucătorul poate deja debuta la echipa lui Cătălin Bucă chiar în următoarea etapă, în meciul cu Viitorul Dăești, programat vineri, de la ora 15:00.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: