Au greșit steagul României pe grafica TV a meciului cu Lituania. Ce steag a apărut!

România a învins Lituania cu 2-1 în etapa a 4-a a grupelor Nations League, dar suporterii tricolorilor careu au urmărit partida la TV au avut motive nemulțumire. La câteva zeci de secunde după ultimul fluierul de final, toată lumea a putut observa un alt steag decât al României.

Pe grafica jocului, atunci când a fost anunțat rezultatul final al disputei în dreptul României a apărut steagul statului Kosovo, a cărui independență nu este recunoscută de către țara noastră.

Gafa celor care au realizat grafica pentru această întâlnire a putut fi constatată ușor pentru ca burtiera informativă a rămas secunde bune pe ecran până să fie scoasă.

Cel mai probabil, gafa aparține lituanienilor, cei care au produs meciul, având în vedere că precedentul adversar al balticilor în această grupă de Nations League a fost chiar Kosovo.

Meciul s-a jucat sâmbătă, tot la Kaunas, și s-a încheiat și același rezultat, 2-1 pentru adversarii echipei pregătite de Edgaras Jankauskas.

Probabil că unul dintre cei care fusese desemnat să facă actualizarea graficii a uitat să modifice drapelul folosit pentru echipa oaspete a întâlnirii de marți seară.

Era singură eroare ce a apărut pe grafică, având în vedere că numele marcatorilor și minutele în care aceștia au înscris erau conforme cu realitatea.

Coincidența face ca reprezentativa din Kosovo să fie și următoarea adversară a naționalei lui Mircea Lucescu în grupele Nations League. Duelul se anunță a fi unul foarte încins în condițiile în care în urmă cu un an precedenta confruntare dintre cele două naționale, disputată la București, s-a lăsat cu un scandal imens.

Suporterii tricolorilor au afișat bannere pe care oaspeții le-au considerat ofensatoare, iar arbitrul a decis suspendarea partidei până la evacuarea fanilor provocatori. În cele din urmă jocul s-a reluat după 50 de minute de pauză, iar România s-a impus cu 2-0. 

Galerie foto



Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: