Momente emoționante în Bănie. Cine i-a vizitat pe jucătorii Universității Craiova!

Jucătorii Universității Craiova i-au avut ca oaspeți, joi dimineață, pe membrii Invictus. Este vorba de militari răniți în teatrele de operațiuni NATO care vor participa în februarie 2025 la jocurile paralimpice „Invictus Games”.

Punctul culminant al întâlnirii organizate în cantonamentul „Ilie Balaci” a fost momentul în care unul dintre sportivii Invictus i-a oferit lui Alexandru Mitriță plăcuța de indentificare a unui soldat român mort pe teatrul de operațiuni.

Jucătorii Universității Craiova au mai primit de la oaspeții lor un tricou, de genul acelora pe care le vor purta în februarie 2025, la „Jocurile Invictus” de la Vancouver, o minge de volei și o plachetă.

„Invictus Games”  este un eveniment sportiv dedicat militarilor răniți în urma participării la misiuni în teatrele de operații, organizat de către Prințul Harry, Duce de Sussex (Henry Charles Albert David) al Marii Britanii.

Evenimentul cuprinde mai multe discipline sportive, adaptate pentru persoane cu nevoi speciale, respectiv: tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la ergometru (rowing), powerlifting, ciclism, volei din poziţia şezând, înot, baschet şi rugby din scaunul cu rotile, golf şi hochei.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: