Un gorjean de la CS Pandurii Târgu Jiu este vicecampion național de lupte!

Luptătorii gorjeni de la CS Pandurii Târgu Jiu au luat parte, la Călăraşi, la Finala Campionatului Naţional de lupte U20. Unul dintre tinerii luptători pregătiți de antrenorul Stefan Tănase, a devenit vicecampion național la categoria 92 de kg.

Printre participanţii la competiţia națională de lupte rezervată sportivilor Under 20 de ani  s-a numărat și luptătorul gorjean Robert Badea, care a avut ocazia să se lupte pentru titlul de campion. Campionatul Național Invididual U20 de la Călărași a reunit peste 300 de sportivi care și-au disputat medaliile de campioni în Sala Polivalentă "Ion C. Neagu".

Antrenorul Ștefan Tănase, cel care pregătește luptătorii de la CS Pandurii Târgu Jiu, a avut doi elevi care au luat parte la întrecerile naționale, Cristian Udrescu şi Robert Badea.

Dintre aceștia, Robert Badea a reușit să se lupte chiar pentru titlul de campion cu un adversar redutabil, fost campion mondial la 17 ani, Darius Sas de la CSS Reghin luptător care venea dintr-o categorie superioară la care nu a reușit să treacă de proba de cântar. Antrenorul vicecampionului gorjean, Ștefan Tănase, a precizat că, în cazul în care ar fi luptat cu sportivii din categoria sa, Robert Badea nu ar fi avut adversar la medalia de aur, la categoria 92 de kg.

Conducerea clubului Pandurii,  a transmis felicitări sportivului și antrenorului său pentru această performanță. „Felicitări sportivului Badea Robert pentru medalia de argint obținută  la Campionatul National Individual Lupte Libere U20, categoria 92 kg! Felicitări antrenorului  Ștefan Tănase!”, a transmis directorul clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu. 

Galerie foto




Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: