Găman: ”Sper să ne bucurăm de încă trei puncte în clasament”

Echipa de fotbal a CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend la Bustuchin pentru meciul din etapa a 9-a din Liga a 4-a Gorj. Partida de la Bustuchin, cu Petrolul din localitate, este programată sâmbătă,  și va începe la ora 12:00. 

Liderul la zi din clasamentul Ligii a 4-a Gorj, CSM Târgu Jiu, își continuă în acest weekend seria meciurilor cu o nouă deplasare. Jucătorii lui Mario Găman merg la Bustuchin, pentru confruntarea cu ocupanta locului 14 în clasament, Petrolul Bustuchin. „În vestiarul CSM-ului domnește încrederea și optimismul în ceea ce privește confruntarea de la Bustuchin, mai ales după victoria obținută în fața celor de la Gilortul 2 Târgu Cărbunești, dar care au venit la Târgu Jiu cu lotul de Liga a 3-a”, a anunțat clubul pe pagina oficială.

După victoria superbă contra Gilortului, antrenorul Mario Găman și echipa sa își văd de treabă și pregătesc următorul meci.  ”Venim după o victorie bună, o victorie superbă, și ne îndreptăm atenția către Petrolul Bustuchin, o partidă din nou în deplasare, o partidă grea, o partidă care trebuie tratată așa cum trebuie tratate toate. Toată lumea este aptă focusată, concentrată. Mergem la Bustuchin cu zâmbetul pe buze, cu mentalitate pozitivă și la sfârșitul jocului, după un joc frumos, plăcut spectatorilor, sper să ne bucurăm de cele trei puncte. Trebuie să luăm meci cu meci, pas cu pas, și ușor, ușor să tindem acolo unde ne dorim, unde toată lumea își dorește și sper ca, după jocul de sâmbătă, să ne bucurăm de încă trei puncte în clasament. Este un bilanț normal până acum, pe lângă CSC Negomir, care are același număr de puncte ca noi și pe care vreau să-i felicit pe această cale, pentru că sunt o echipă formată din jucători cu experiență mare, jucători care știu ce înseamnă nivelul acestei ligi, chiar dacă nu fac antrenamente, ei se adaptează perfect la un meci de 90 de minute. Bravo lor, mă bucur, pentru că am și mulți prieteni acolo și așa trebuie să fie pentru că am auzit ‘voci’. Nu mai avem voie să vorbim cu foști colegi, nu mai avem voie să vorbim cu foști fotbaliști, pentru că ‘Doamne ferește’ facem alte lucruri. Nu! Suntem în 2024, unde cred că fair play-ul trebuie să primeze, unde toată lumea trebuie să fie prietenă cu toată lumea. Atunci, când în perioada jocului, în dinamica jocului, fiecare își dorește să câștige, e normal, dar în afara terenului, înainte și după, eu cred că trebuie să fim oameni, trebuie să ne respectăm, trebuie să tratăm lucrurile așa cum trebuie tratate, profesionist. Cred că asta ar fi linia pe care ar trebui să mergem cu toții. Indiferent de adversari, indiferent cu cine jucăm, trebuie mai mult respect. Trebuie mai mult respect din partea tuturor pentru că, până la urmă, e un simplu meci de fotbal, cel mai bun trebuie să câștige și trebuie un pic lucrat la acest aspect, pentru că am văzut multă răutate, multă invidie și nu știu de ce. Noi avem pașii noștri, noi respectăm și celelalte două echipe care nu au pierdut, chiar dacă au un număr de puncte mai mic ca noi, dar nu au pierdut. Eu cred că sunt patru echipe care își doresc, vor să ajungă acolo în primele locuri, și va fi o bătălie frumoasă până la sfârșitul acestui tur de campionat”, a spus înaintea acestui meci antrenorul Mario Găman.

LIGA 4, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 9

BUSTUCHIN, STADION COMUNAL

SÂMBĂTĂ, 19 OCTOMBRIE, ORA 12.00

PETROLUL BUSTUCHIN – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: