Damalis, la ora debutului în campionat!

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu va debuta în noul sezon al Ligii 1 cu un nou antrenor pe bancă. Grecul Giannis Damalis, numit în vară de conducerea clubului, va începe sezonul 2024-2025, în Ardeal, la Cluj Napoca. Primul meci la Târgu Jiu al echipe de baschet, în campionat, este programat pe 27 octombrie, când CSM Târgu Jiu va juca cu CS Universitar Târgu Mureș.

În Grupa C, din care face parte CSM Târgu Jiu au mai fost repartizate:  CSM CSU 2 Oradea, BC CSU 2 Sibiu, CSJ Ploiești, CSU Craiova, CSU Cluj Napoca, CS Universitar Târgu Mureș și CSS VSK Gheorgheni. 

După două luni de pregătire, baschetbaliștii grupării gorjene sunt pregătiți pentru a realiza provocarea acestui sezon: promovarea în Liga Națională.  Antrenorul Giannis Damalis spune că băieții săi sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru confruntarea de duminică. 

”Suntem pregătiți, am avut opt săptămâni de antrenamente, toată lumea este ok și suntem gata pentru primul meci. Nu aș fi dorit mai multe amicale, trebuia să avem unul în plus, dar s-a amânat, cu Vâlcea. Mi-ar fi plăcut să jucăm și acel meci, dar e ok. Întâlnim o echipă bună, care anul trecut a jucat în Final 4-ul de promovare. Probabil este una dintre cele mai bune echipe din grupă. Jucăm în deplasare, dar trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi ca să câștigăm meciul. Ar fi important să începem cu o victorie, un succes îți dă moral, devenim caractere mai puternice și echipa aceasta este făcută să câștige”, a spus înaintea acestui joc grecul de pe banca CSM-ului Giannis Damalis, care speră ca echipa să înceapă sezonul cu o victorie.  

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: