Probleme de lot la olteni înainte de Universitatea Craiova – FC Botoșani

Oltenii de la Universitatea Craiova s-au reunit, după meciurile echipelor naționale, miercuri, 16 octombrie. Un jucător al formației din Bănie nu a ajuns la timp și i-a creat câteva probleme lui Costel Gâlcă înainte de Universitatea Craiova – FC Botoșani.

Costel Gâlcă are câteva probleme de lot înainte de meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani. Maldonado a pierdut primul zbor din Honduras în Europa și a întârziat la adunarea oltenilor.

Acest lucru îi dă tehnicianului câteva bătăi de cap, deoarece planul a fost ca fundașul central să ajungă la Craiova, împreună cu ceilalți colegi. Fotbalisul din Honduras a luat următorul zbor disponibil a venit cu o zi  mai târziu, noaptea, și a avut nevoie de încă o zi să se obișnuiască cu diferența de fus orar.

Costel Gâlcă va trebui să găsească o altă soluție în linia apărării, în cazul în care Maldonado nu va fi pregătit 100% la ora jocului. 

Și Elvir Koljic nu va juca în meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani. Atacantul Universității Craiova nu a putut fi recuperat, chiar dacă oltenii au avut pauza de două săptămâni.

Se pare că accidentarea la umăr este mai gravă decât era preconizat. Staff-ul medical al craiovenilor speră că vârful în vârstă de 29 de ani ar putea fi apt pentru meciul din etapa a 14-a din deplasare cu Farul Constanța. 

Elvir Koljic a lipsit și de la meciul împotriva celor de la Oțelul Galați după ce a căzut pe umăr și s-a accidentat. 

Pe lângă Maldonado și Koljic, Costel Gâlcă a primit o veste bună legată de extrema stângă Luis Paradela. Jucătorul este recuperat, apt de joc și va fi disponibil pentru meciul cu FC Botoșani. Cubanezul cu cetățenie spaniolă poate juca și al doilea vârf, având în vedere contextul absenței lui Elvir Koljic.

Partida de pe stadionul “Ion Oblemenco” dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani este programată duminică, 20 octombrie, de la ora 16:00.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: