Doi gorjeni la Campionatul Național de Box pentru Cadeți

Pugiliștii gorjeni Răzvan Pănescu și Romeo Mustață, legitimați la CSM Târgu Jiu, vor participa în această săptămână la Campionatul Național de Box pentru Cadeți. Competiția națională se va desfășura între 21 și 27 octombrie 2024, la Câmpia Turzii. 

Competiția de la Câmpia Turzii va aduna în jur de 200 de sportivi de la cele mai importante cluburi din țară. Aproape 100 de cluburi își vot trimite sportivi la turneul din Ardeal, care vor urca în ring la 16 categorii de greutate iar printre cluburile participante se numără și CSM Târgu Jiu. 

Clubul primăriei va fi reprezentat de doi tineri sportivi promițători,  Răzvan Pănescu, la categoria de 44 de kilograme, și Romeo Mustață, la categoria de 57 de kilograme. „Această competiție reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii boxeri de a-și demonstra talentul și abilitățile. Lupta pentru medalii va fi una extrem de intensă. Delegația gorjeană merge în inima Transilvaniei cu gândul la medalii. Sportivii pregătiți de Adrian Motorga au tras tare la antrenamente și sunt gata să lupte pentru un loc pe podium”, a anunțat oficial clubul înaintea acestei întreceri.

”Avem doi sportivi, Răzvan Pănescu și Romeo Mustață, care s-au pregătit foarte bine în ultima perioadă. Au muncit mult la antrenamente, sunt copii serioși, muncitori și care vor să facă performanță. Este momentul să transpună în ring munca pe care au depus-o la antrenamente, care nu au fost unele ușoare. Mergem cu gândul la medalii. Sperăm să facem o figură frumoasă la categoriile de greutate la care sportivii noștri urcă în ring. Avem doi sportivi care sunt gata să urce pe podium”, a declarat antrenorul Adrian Motorga, înainte de plecarea spre Ardeal.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: