Tânăr fotbalist, implicat în accident

Golgheterul lui Bayer Leverkusen, Victor Boniface (23 de ani), a fost implicat într-un accident de mașină, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

În jurul prânzului, ieri, au apărut și primele imagini, iar mașina în care se afla atacantul lui Bayer Leverkusen apare făcută praf pe una din autostrăzile din Germania. 

Circumstanțele accidentului nu au fost aflate încă, dar Boniface a postat pe Instagram "Dumnezeu e cel mai mare. Mulțumesc, Doamne", deși apoi a șters toate pozele de după accident. 

Până în acest moment, presa germană a reușit să afle doar că Boniface nu se afla la volan și că a fost transportat cu ambulanța la spital. 

Atacantul a fost rănit destul de grav, însă viața lui nu este în pericol în acest moment.

Clubul a confirmat faptul că jucătorul se simte bine în acest moment, având în vedere circumstanțele accidentului. În imaginile publicate de jucător brațul său era plin de sânge, semn că impactul a fost destul de puternic.

Atacantul de 23 de ani este la al doilea sezon pentru Bayer Leverkusen. A contribuit decisiv la câștigarea campionatului, în contextul în care nemții n-au pierdut niciun meci pe parcursul sezonului. A marcat de 14 ori în 23 de meciuri. Drept răsplată, a fost convocat în premieră la naționala Nigeriei.

În acest sezon a marcat de 7 ori în 10 meciuri în toate competițiile. Sâmbătă, în meciul câștigat de Leverkusen în fața lui Frankfurt pe teren propriu, a ratat o lovitură de la 11 metri, însă s-a revanșat și i-a adus egalarea echipei sale, după o reușită cu capul. Leverkusen joacă miercuri pe terenul lui Brest, în Liga Campionilor.

Vizualizări: 2,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: