Baschetbaliștii lui Bratoloveanu, la ora debutului acasă!

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu va disputa marți, 22 octombrie, primul meci pe teren propriu din noul sezon. Partida contează pentru etapa a 2-a din Campionatul Național U16 și va începe la ora 13:30. 

Debutul de campionat nu a fost unul tocmai bun pentru gruparea gorjeană care a cedat în deplasare, în Banat, scor 55-81, contra SCM Timișoara. 

Antrenorul Răzvan Bratoloveanu speră ca băieții săi să treacă repede peste impactul cu noul sezon și să arate o cu totul altă față în meciul de marți. Baschetbaliștii gorjeni au parte de un nou adversar tare, SCM U Craiova, care sezonul trecut a participat la Turneul Final. Răzvan Bratoloveanu speră ca elevii săi să fie la capacitate maximă în meciul cu formația din Bănie pentru a obține un rezultat pozitiv. 

”Ne așteaptă un meci greu, dar sper că băieții să se mobilizeze cât mai bine și să dea tot pentru a câștiga acest meci. Vom încerca să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și sper ca băieții să dea maxim pentru a câștiga acest meci”, a declarat înainte de confruntarea cu echipa din Bănie, antrenorul Răzvan Bratoloveanu. 

LOT CSM TÂRGU JIU U16: Iustin Ciobanu, Andrei Bohorăscu, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Rareș Sgondea, Gabriel Tismănaru, Patrick Negru, Vlad Plăstoi, Ayan Teodosescu, Răzvan Simionescu, Luca Pop Manta. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16, SEZON 2024-2025, ETAPA 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR, MARȚI, 22 OCTOMBRIE 2024, ORA 13.30

CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA

Galerie foto


Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: