Revenire importantă la Universitatea Craiova! 

Antrenorul Costel Gâlcă primește întăriri în lotul Universității Craiova înaintea deplasării de la Farul Constanța. Elvir Koljic, atacantul care nu a jucat în ultimele două etape din cauza unei accidentări la umăr va reveni pe teren.

Universitatea Craiova s-a luptat, însă nu a reușit să câștige cele trei puncte puse în joc în fața celor de la FC Botoșani. Gâlcă l-a folosit pe Jovo Lukic ca număr 9 în Universitatea Craiova – FC Botoșani, însă vârful bosniac nu a reușit să spargă gheața pe „Ion Oblemenco”. Atacantul transferat în vară a mai jucat cu Unirea Slobozia și Oțelul Galați, însă nu a reușit să înscrie până acum.

Tehnicianul „alb-albaștrilor” l-a folosit pe postul de vârf și pe Andrei Ivan, care a intrat în teren în minutul 71. Fostul golgheter al Universității Craiova este mijlocaș stânga de meserie, însă poate juca și ca atacant.

O altă variantă pentru postul de atacant la Universitatea Craiova este Elvir Koljic, care a ratat partida cu FC Botoșani din cauza unei accidentări la umăr. Totuși, Costel Gâlcă a primit vești bune din partea vârfului bosniac. Conform fanatik.ro, Elvir Koljic o să revină la ședințele de pregătire ale Universității Craiova. Atacantul bosniac are șanse să fie în lotul „alb-albaștrilor” pentru partida cu Farul Constanța, care se va juca luni, de la ora 21:00.

Elvir Koljic e gata să redevină golgheter la Universitatea Craiova. Atacantul cu patru selecții la naționala Bosniei și Herțegovinei vrea să înscrie goluri pe bandă rulantă în Liga 1 și să câștige titlul cu gruparea din Bănie.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: