Explicațiile lui Mititelu după demitere antrenorului. Cine va fi interimar!

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a dezvăluit motivele care au dus la plecarea antrenorului Marius Croitoru.  Într-o declarație oferită la scurt timp după despărțirea oficială, Mititelu a subliniat că aceasta a fost concluzia la care au ajuns ambele părți și că Vali David va fi antrenor interimar.

Adrian Mititelu a spus despre plecarea lui Marius Croitoru de la FCU Craiova că nu a fost una tensionată, ambele părți ajungând la concluzia că trebuie un restart la echipă. 

„Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărțire amiabilă. Nu o spun din complezență. M-am despărțit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă.

Trebuie un restart la echipă, pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare.

Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut inițiativa”, a declarat Mititelu, conform gsp.ro.

Croitoru a preluat echipa în luna mai și a condus-o în 11 partide, lăsând-o pe locul 12 în Liga 2. Fără victorie în ultimele patru meciuri, tehnicianul și-a încheiat colaborarea cu formația craioveană. 

Nu se știe deocamdată numele înlocuitorului iar de pregătirea echipei se va ocupa Vali David.

„Sunt mai multe discuții, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluție cât mai repede pentru că e o situație dificilă.

Trebuie să fim foarte atenți, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiție.

Sper ca în una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda”, a mai spus Mititelu pentru sursa citată.

Formația din Bănie a adunat 14 puncte și a reușit să marcheze doar 8 goluri, având o medie de mai puțin de un gol pe meci.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: