Baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu, la prima victorie!

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a înregistrat  în această săptămână prima victorie din noul sezon. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 78-59 în fața echipei SCM U Craiova, acesta fiind primul meci pe teren propriu pentru baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu.

Juniorii lui Răzvan Bratoloveanu au trecut repede peste eșecul din prima etapă, au strâns rândurile și au intrat cu determinare și ambiție în primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Mobilizarea a fost una exemplară, mai ales că la Târgu Jiu a venit o echipă cu rezultate la acest nivel juvenil, SCM U Craiova, care sezonul trecut a participat la Turneul Final. Chiar dacă tracul primului meci acasă și-a spus cuvântul în anumite momente ale jocului, baschetbaliștii gorjeni au dominat partida și s-au impus fără probleme. Diferența putea fi una și mai mare, doar greșelile inerente primului meci pe teren propriu, au limitat proporțiile scorului. 

Răzvan Bratoloveanu și-a felicitat jucătorii și speră ca de la meci la meci să vadă o îmbunătățire a jocului echipei sale. ”Felicit băieții pentru victorie, care au făcut un meci foarte bun, mai ales din punct de vedere defensiv, cu toate că au fost destul de multe greșeli, pe care le putem elimina foarte ușor cu un pic mai multă concentrare pe durata jocului. Le-am zis după meci că trebuie să continuăm să muncim și să ne îmbunătățim jocul atât din punct de vedere individual, cât și colectiv”, a fost prima concluzie trasă de antrenorul Răzvan Bratoloveanu, după  confruntarea cu echipa din Bănie.

.

LOT CSM TÂRGU JIU U16: Iustin Ciobanu, Andrei Bohorăscu, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Rareș Sgondea, Gabriel Tismănaru, Patrick Negru, Vlad Plăstoi, Ayan Teodosescu, Răzvan Simionescu, Luca Pop Manta. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16, EZON 2024-2025, ETAPA 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA 78-59

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: