CSM Târgu Jiu, pregătită pentru meciul cu Rapid

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu întâlneşte miercuri, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu liderul la zi din Liga Florilor. Rapid Bucureşti vine în Gorj pentru meciul din optimile Cupei României, cel mai important meci pe care handbalistele în joacă pe teren propriu de la înfiinţarea clubului.

Rapid este considerat cel mai important adversar care vine în Târgu Jiu de la înființarea secției de handbal. Jucătoarele lui Liviu Andrieș vor  să se ridice la înălțimea momentului și promit că le vor face viață grea bucureștencelor. Valentina Toader și Iulia Andrei speră chiar la un succes în fața trupei din Giulești. „Este o confruntare foarte importantă pentru noi, pe care o așteptăm cu nerăbdare. Sper să facem un meci cât mai bun, să ne ridicăm la nivelul celor de la Rapid. Întâlnim o echipă de ligă și ne pregătim pentru ce va urma de la anul. Ar fi o surpriză foarte mare să o eliminăm pe Rapid, dar noi sperăm, de ce nu?”, a declarat Iulia Andrei la conferinţa de presă premergătoare jocului.

Valentina Toader, componentă a lotului de la Târgu Jiu de trei ani, consideră că echipa sa va da o replică bună Rapidului: „Sunt de trei ani aici și mă bucur că fac parte din acest proiect. Suntem motivate și determinate să ne ridicăm la nivelul lor, mai ales că este un test pentru ce va urma. Nu este imposibil să batem Rapidul, totul depinde de noi, dacă o să reușim să ne ridicăm la nivelul lor, dar eu cred că vom face o figură frumoasă”.

Din păcate antrenorul Liviu Andrieş nu poate alinia cel mai bun lot deoarece trei jucătoare ale echipei sale, Sabine Klimek, Bianca Stanca și Mădălina Olariu, sunt accidentate. Partida cu Rapid Bucureşti se joacă miercuri, de la ora 18.00, şi contează pentru optimile Cupei României.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: