Cine a pus piedică liderului CSO Turceni la județ

Etapa a 11-a din Liga 4 Gorj a fost amânată din cauza zăpezilor căzute în urmă cu o săptămână şi s-a disputat în week-end. Se pare că acest lucru a scos din ritmul de joc liderul CSO Turceni are a suferit prima înfrângere a sezonului în meciul cu Internaţional Băleşti.

Învinsă pe teren propriu de Internaţional Băleşti cu scorul de 2-0, echipa din Turceni rămâne totuşi lider la judeţ şi după etapa a 11-a, graţie victoriilor pe linie din tur. CSO Turceni avea 26 de puncte înaintea etapei a 11-a, acumulate din opt victorii şi două meciuri încheiate la egalitate.

De acest pas greşit al liderului a profitat o echipă de pe podium, Jiul Rovinari, care a învins pe Viitorul Negomir, scor 1-0, şi s-a apropiat la patru puncte, având acum 22 de puncte şi ocupând locul doi.  

Şi Petrolul Bustuchin a făcut un pas greşit pe terenul celor de la Minerul Mătăsari, scor 1-1, dar este pe podium unde ocupă locul trei, cu 21 de puncte, la fel ca şi Internaţional Băleşti dar şi ca Petrolul Ţicleni, echipă care a remizat acasă cu Minerul Motru în această etapă, scor 0-0.

Victorioasă în această etapă a fost şi Petrolul Stoina care s-a impus în meciul cu Unirea Ţînţăreni, scor 1-0, şi ţine aproape de echipele aflate pe podium, având 19 de puncte şi fiind pe locul şase.

Rezultate Liga a 4-a, Etapa 11

CSO Turceni - Internațional Bălești 0 - 2

Minerul II Mătăsari - Petrolul Bustuchin 1 – 1

Jiul Rovinari - Viitorul Negomir 1 - 0

Petrolul Ticleni - Minerul Motru 0 - 0

Petrolul Stoina - Unirea Țînțăreni 1 - 0

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: